onsdag 18 augusti 2010

Bare with me...

"Vad jag har för vilopuls? Hur ska jag kunna veta det, jag har aldrig vilat."

"Vi planerar aktiviteter efter kläder"

"Det är nu man ska ha två schyssta grabbar som bara kan ta med oss ut på en resa"

Dagens citat :)
Idag har vi haft ett hemligt möte som jag inte kan skriva om. Haha, gud så fånigt att ens nämna det. Men det är ju hemligt så jag får ju inte avslöja nåt än. Men snart. Mycket snart.... så kanske ni hör mig och Lottie jubla eller ser oss dansa segerdansen i stan!!
Som jag sagt innan - det kommer bli en grym höst oavsett! Allt sker av en anledning... så är det faktiskt även om det kan vara svårt att se emellanåt. 


Jag hade en trevlig sista dag i Sundsvall, åkte wake med brorsorna på morgonen och det är ju löjligt hur mycket jag älskar havet och att åka båt. Jag vill ha ett hus vid havet NU NU NU NU!
Men samtidigt vet jag att det är orealistiskt och njuter istället av dessa stunder och det är så kul nu när Jojje och Jerre alltid är på trots att de måste kliva upp tidigt :) 
Det var lite sjöbris så jag lyckades ju inte utföra några stordåd på brädan men jag kämpar. En vacker dag kommer jag också snurra runt ett varv och hoppa över båda vågorna bakom båten! Skam den som ger sig!
Det blev lunch med mamma i solen och sen en fyra timmars bilresa med mig själv. Tänk vad mycket man hinner tänka på under fyra timmar. Och tänk vad många låtar man kan sjunga med i högt när ingen annan hör :)

Jag och Lottie satt uppe och fixade vår presentation, peppade varann och snackade en massa skit. Åt också 1kg morötter tillsammans, kan det vara nyttigt...hmmm...min lasersyn kan ju ändå inte förbättras så nån annan fördel vore bra!

Nu har jag testat Lottie's berömda spikmatta så om min rygg mår bättre imorgon kommer jag göra ett återbesök på hennes vardagsrumsgolv. Men herregud va ont det gjorde då, kineserna som uppfunnit den väger ju inte som oss och jag kan säga att mina triggerpunkter aktiverades överallt! Aj aj, knallröd efteråt och min smidiga rullning från mattan underhöll Lottie :)

Äh, fy va ointressant jag är nu.... ska prata killar med Lottie istället!

Inga kommentarer: