fredag 13 augusti 2010

Home sweet Norrland!

Efter en svettig bilresa med mig själv som enda sällskap kom jag hem till Sundsvall och vad kan vara bättre än att åka direkt till farfar och mötas av nästan hela släkten :)
Plus några nya ansikten - min farfar har ju träffat en tjej :) Dom strålar verkligen och det var helmysigt att se! Go farfar, en härlig, social, rolig och vettig dam är du värd!
Sen hade kusin Carro släpat hit en australiensare, Peter, som hon träffat i London. Därför pratades det engelska i köket och svenska i vardagsrummet. Tuff kille som vågade komma och träffa hela frågvisa släkten på en gång, undra hur många gånger han fick svara på hur länge han varit i Sverige? :)

 Jerre, Jojje, Pappa, Farfar och Freddie hängde på balkongen ikväll

Igår kväll var jag sjukt trött, helt slut för att inte ljuga. Jag orkade knappt packa upp och packa om. Då kommer Per förbi med lite honungsmelon. Världens bästa granne och en riktig kompis :) Så himla synd att jag inte kunde hänga med honom och Andreas till Grekland, det hade jag behövt nu!
Han fick mig att garva en del iaf, till några teorier om varför tjejer är sura och vad Andreas gjorde förra fredagen på väg hem från krogen :)

Nu ligger jag i sängen hemma i Haga, alltid en speciell känsla. Förutom att Freddie's saker ligger överallt och det luktar äckligt - tänk er en blandning av våtdräkt, kläder, skor och sovrum... tack brorsan! Men jag kommer somna gott ändå, det är skönt att vara hemma och allt som hör till. 
Synd bara att jag inte känner mig helt hundra... men inget som inte lite wake och ett bröllop kan ändra på :) 

Elin, du och din familj finns i mina tankar ♥

Inga kommentarer: