onsdag 3 juni 2009

Blodomlopp och moviemakin'!

Ikväll var det dags för veckans 2a lopp och det sprang jag med jobbet, eller rättare sagt Erik och jag höll ihop vid start och mål :) Han kom på 13 plats totalt så jag såg hans rygg i typ 1 min innan han försvann.. BLODOMLOPPET var namnet och jag sprang 5km även ikväll men det gick lite snabbare denna gång. Dryga 23 minuter och jag är nöjd för jag hade onda skavsår, aj aj aj. Sen ska man ju bara orka 5 till framöver... :)
Vädret var toppen ikväll också och vi satt en stund och njöt på läktaren! Känns kul att jag tagit 2 medaljer denna vecka... när gjorde jag det sist?
Jag och Lottie vill springa TJEJMILEN söndagen den 30 augusti i Stockholm. VEM VILL VARA MED? VI BEHÖVER 2 TILL FÖR ATT BILDA ETT LAG! Idag hade vi filminspelning i skolan och jag kan sammanfatta det hela med ett ord: SKRATT!
Vi spelade på temat TOP MODEL men det spårade rätt snabbt :) Tanken var att vi skulle planera det hela i projektform (för att koppla det till utbildningen) men jag tror vi lärde oss mest om vår egen skådistalang :) Imorrn ska vi sitta hemma hos mig och redigera och klippa ihop allt till en snygg 3-5min film!
Johanna och Lottie i sina snygga outfits!
Ju längre dagen gick desto knäppare idéer fick vi :) Jag älskar min utbildning och mina härliga brudar som jag pluggar med. Imorgon kväll är det möte med Festkommittén igen, vi ska käka middag och se film här hemma. Inte planera och inte jobba ett endaste dyft!
Just ja, vår Uppdragsgivare, Theo Blanco, ska bjuda Projektgruppen på lunch imorgon. Det blir första gången de andra träffar honom och förhoppningsvis kan vi kicka igång projektet lite grann. Jag är SÅÅÅÅ taggad!!!

Inga kommentarer: