torsdag 25 juni 2009

Vad gör DIG lycklig?

SOLSKEN gör mig så glad!
Imorse var det tokvarmt när jag gick med Casper så jag fick en härlig stund igen på Norra. Gick och log för mig själv och tänkte på hur mycket jag älskar och uppskattar sommaren här hemma!
Har haft huvudvärk i tre dagar och eftersom det hör till ovanligheterna har jag funderat vad det kan bero på. Igår hade vi 27 grader inne på jobbet men jag hinkar ju alltid i mig vatten. Tror det beror på att jag slappnar av lite grann här hemma, samt att jag har haft en del att tänka på på sistone. Men det löser sig, jag blickar framåt och tänker på allt som gör mig lycklig runt omkring mig... bland annat det faktum att:
-Mamma is back! (Ringde efter henne vid midnatt igår... då var hon kvar på kalas) :) såååååå kul!
- Det är SOMMAR!
- Jag ska till Gotland om mindre än 4 veckor tillsammans med mina härliga vänner!
- Solen lyser och det är VARMT!
- Solen går upp klockan 02:55 och ner 22:50 - hur underbart är inte det??!!
- Jag har ingenting som håller mig tillbaka, jag kan skapa och förverkliga vilken dröm jag vill bara jag kommer på den :)
Igår på kalaset var det en som sa något extra klokt:
"Jag har ingenting att klaga på så jag har ett rent helvete!"
Tanten brevid mig på jobbet får mig att inse ännu mer hur lätt det är att klaga. Hon klagar på allt och jag undrar hur hon tror det ska hjälpa!
Jag ska försöka att inte klaga så mycket på att jag råkar ut för puckon :) jag kan faktiskt skratta åt det och vet att förr eller senare så kommer jag få min belöning! I know it!!! Och tills dess har jag så mycket som är "the sweet things" i mitt liv...
idag åker Emma i klassen till Cali för en grym road trip, önskar henne världens roligaste resa! och igår kom Jocke hem från L.A. där han pluggat på SMC. Han lät precis som jag förväntade mig i telefonen: Ledsen. Im not the only one!!!!

Inga kommentarer: