tisdag 10 juli 2007

After after work....

Nyss kommit hem från After Work på Sommar-Orvar/Norrlands. Mycket trevligt, varmt väder och väldans god mat - rekommenderas starkt alltså! Greksalladen satt finfint efter en simtur på Centralbadet (inomhus). Fick ju 4 simbiljetter av Marie, tack så mycket säger en som inte har råd med träningskort nu för tiden... Det blev 1km plaskande i en pool istället, det får duga gott! Kollade upp biljetter till L.A. idag och det blir nog en enkelbiljett för dom var inte så dyra och eftersom jag inte vet när (om?) jag åker hem igen så är det dumt att chansa... 21a eller 22a augusti bär det av till värmen igen, my home sweet California! Min älskade roomie Frida är förresten på hennes första modellfotografering idag så jag hoppas att det går bra för henne, som jag vet att det gör! "Pose for my camera" =)
För att göra ett försök att beskriva min knäppa kollegor kan jag avslöja att dom planerar en tripp till Kolmården om några veckor. Och vi jobbar på en bank. Förklarligt =) Nu ska jag läsa min nya bok som jag fick av mamma och sen sova...lång dag på jobbet imorrn!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åååå vad spännande med fotografering, hoppas det går bra för henne =) TÄnk om hon blir upptäckt å blir värsta supermodellen hihi det vore vel nåt!puss ses snart

My sa...

Värsta coolt med en modellkariär =) Jag är ockå jätte sugen på att åka till kolmården...Vill träffa giraffer!!