tisdag 24 juli 2007

Ett år äldre, ett år klokare?


Fick inte en Ferarri i år heller.... :-) När ska jag bli väckt med skrammel av nycklar till ett vrålåk måntro? I och för sig är inte dagen slut ännu....hehe hoppet lever!!!

GRATTIS CHRIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!

Varför känns det inte för? Senaste 4 åren märker man ju ingen skillnad när man har fyllt år. Man har inte ens haft en stor fest, det blir nästa år minsann!
Dagen började bra med en stressig promenad till jobbet, skavsår och för lite frukost eftersom mina havregryn var slut. =)
Väl på jobbet tror jag att hela personalstyrkan grattade mig för aldrig förr har jag hört så många grattis på en och samma födelsedag (jag brukar ju iofs aldrig vara hemma på min födelsedag...). Kul att så många kom ihåg eller påminde varann!

Hade visst glömt mobilen hemma idag, så när jag kom hem hade jag många grattis-sms och missade grattis-samtal vilket alltid är uppskattat. Jag känner mig ju lite ensam här hemma ibland så det är roligt att bli ihågkommen även om man säger "inte hade väl du behövt ringa" om nån ringer.
Fick den sötaste grattis hälsningen på Josses blogg: http://justdancee.blogspot.com/2007/07/gratulationer.html
Supergulliga du!

Mamma och Per hade skickat ett fint kort med pengar till en fin middag och pappa satte in bidrag på kontot. Väldigt välbehövligt och det gör att jag kan unna mig MAT =) I LIKE!

Nu kommer det folk om en timma för lite tårtkalas så nu måste jag städa lite i köket.
Då var man 24 bast då! Ha, ung och oförstörd ännu minsann!

1 kommentar:

Anonym sa...

GRATTIS på födelsedagen!!!
Alltså nu blev det ju någon dag försent..:( Hade faktiskt en påminnelse till telefonen men insåg att du hade tappat bort telefonen eller hur var det?? Så däffö fick jag helt sonika invänta en tidpunkt jag kunde smyga in på din sida och gratulera dig! :) KOmmer du upp till Sundsvall något mer innan hösten?
Vågar inte lämna ut mitt mobajlnr på sajten men Jossan har det ju - slå en pling eller nåt om du e hemma i Sundsvall o vill svänga dina lurviga antingen på dans eller prommis. Jag ska ha Grillpartaj 1a september iaf!

Hoppas du hade en UNDERBAR födelsedag :) Låter så iaf!
Sköt om dig!
Kramar från norr/Märy - Marie Lindberg alltså