söndag 22 juli 2007

En helg med mina bästa!

Sol hela helgen här i Uppsala. Bad och fest i dagarna två. My, Josse, Jossan, Sara och Gino, Kalle & Peter på besök. Katta och Erika dök också upp som en överraskning! Sen kom Elle och Sanna förbi en sväng med. Vi hade så kul hela tiden och alla verkade nöjda och glada. Jag är otroligt lyckligt lottad som får ha vänner som dessa! Positiva, roliga och så härliga människor är vad ni är allihopa. Jag hoppas att vi är BFF - Best Friends Forever! =) Även om vi kommer bo utspridda i världen...NYC, Rom, L.A., Uppsala, Finland, Örebro, Sundsvall, Malmö, Halmstad, Göteborg, Aruba, Pattaya....jaa, vi vet aldrig vart vinder tar oss =) Stor puss på er alla och tack för världens roligaste helg! Och hörrni, mina match-making-planer gick ju ändå hyfsat i lås =) Jag säger ju det...I'm the lööööööv doctor! Jag och Will Smith! Haha! Nu är jag rätt slut och ska ändå ägna resten av dagen till städning och matlagning. Sen borde jag ju tänka ut en tårta eller nåt som jag kan sno ihop tills på tisdag då jag fyller år. Mums! Fia och Frida: Ni fattades oss under helgen men ni var med oss i våra tankar ;-)

2 kommentarer:

Josefin sa...

Tack sjäääälv Chris de var en grym helg!!!! Det gör ont när jag tänker på att alla mina favoriter bor utspridda överallt men så sjukt roligt det blir när man äntligen får ses. Vi ses snart igen. Massa kramar

Josefin sa...

Haha, GULDSTJÄRNA till dig Chris! Jag log stort inombords när jag fick höra att BÅDE Sara & Josse scorade, inte illa pinkat! Bra jobbat där =) Mkt trevliga killar var det minsann. Kram!