onsdag 27 februari 2008

24 grader och strålande sol....


....då ser jag ut såhär när jag kommer hem från en springtur längs stranden....

Jag har alltså tagit av mig linnet på bilden!

=)

Blev lite besvärligare att välja kläder tills ikväll nu, jag ska iväg på okänd restaurang i Hollywood med Malin. Någon som har kropps-foundation för såhär kan jag ju inte se ut....??

4 kommentarer:

Anonym sa...

snygg bränna vännen!!!!!!!!!!

Josefin sa...

Oh, online-kommentarer! :) Har huggit på alla nätter jag kommit över närmsta tiden, måste ju ha cash i L.A.! Ja värsta bra, betald planeringstid av gym i sommar ;)

Har tyvärr inget pass på torsdagar...tis, ons och lör. Men annars träffas jag gärna i alla fall! Haha, jag tycker du ska gå på Patrics pass MED röda cykelbyxor och pannband, så folk blir förvirrade över vem som är instruktören egentligen. Hahaha.

Yes, när du kommer blir det MASSOR av planering!!! Du är sååå välkommen :) PUSS Å KRAM!

Josefin sa...

Ja ingen brådska med passen, har ju hela våren på dig! :)

Superbra idé med att hälsa på gym ju! Jesus, det här blir ju klockrent. Ska bli så spännande att få höra allt du lärt dig från Amerikat. Ja va fasen, vad är det värsta som kan hända om det går åt pepparn? Vi har ju alltid kundcenter, Mooohahaha =)

Ringer inte så mkt, skönt. Har ju så många andra saker att dona med så jag hinner inte ta alltför många samtal. Hehe.

Vet faktiskt inte hur det blir i sommar...Norge lockar verkligen...Men så är det ju Matsens bebis som kommer...och om jag nu ska till USA till hösten blir det dumt att åka bort hela sommaren. Har sökt till HR-avdelningen här, men annars blir det nog här jag jobbar. DÅ kör vi nätter ihop!!!

Josefin sa...

My berättade...Jäkla skit också! Jag känner med dig...Men du kommer klara dig ur det starkare än förut, och jag lovar, man blir lycklig igen. Även om det känns som the end of the world när det händer. Skickar stooooooora kramar vännen!

Självklart tar vi din väska! Nemas problemas kompis :) Keba är stark vettu, så i med grejerna i den. MAXA :)

Jag med längtar tills vi ses! Är en trist period nu, behöver lite nytändning! Och vad är då bättre än brainstorming om gym! GUUUD va roligt :)

Nej, dags för plugg! Weeeehoooo!!! :) All about the inställning var det...KRAMUS!