söndag 10 februari 2008

Surfin' USA

Sitter här i mina fina jobbkläder...haha...smoking det vill säga, som dessutom är alldeles för stor och kragen är stel och oskön. Längtar efter min pyjamas som åker på inom 10 min!
Jag och Gino har nyss kommit hem från Encino där vi jobbade ikväll. Jag gillar det templet för dom skriker inte lika mycket på oss där + att man alltid får MAT (=livsviktigt). Det var en Bar Mitzvah som vanligt och de hade coola grejer där idag som t.ex två ghetto-grabbar som spraymålade t-shirts till ungarna. Jag hade hand om "barn-baren" i början av kvällen och jag kan inte låta bli att förvånas när Andy, 8 år och Debbie, 10 år kommer fram och beställer "Shirley Temple's" och "Jolly Roger's" som om de inte druckit annat än drinkar i sina liv. Dessa ungar vet varken vad MER Päron eller FESTIS Apelsin är. Tro mig.
Idag har det varit varmaste dagen hittills på året så vi drog till stranden. Manhattan Beach där vi lånade fyra surfbrädor av Malins killes pappa. Så himla schysst. Jag gav mig ut med proffset Freddie och kände mig allmänt instabil på den klumpiga long boarden...men men. Vågorna var inte lika bra som igår (då vi bara tittade på) så det var svårt. Jag for mest runt och när jag inte gjorde det så satt jag mest och väntade på vågor som aldrig kom. Men jag fick i allafall vara i vattnet och njuta av det. 14 grader med våtdräkt var nemas problemas. Freddie var i länge och tog några vågor i allafall, men imorrn hoppas vi på bättre. Gärna perfekta nybörjar vågor tack!
Killarna och Sara & Josse var också med och det var SÅ varmt och skönt. Vi solade och pratade om hur bra vi har det. Sen åkte vi nedcabbat hem och njöt lite mera.... =)
Dagarna går snabbt och jag har tusen saker i mitt huvud... jag har nog fortfarande inte insett att jag faktiskt ska till Sverige snart. Har infört en ny grej som jag gör när jag kommer på mig själv i ett ögonblick jag vill ta till vara på....Då stannar jag upp nån minut och bara blundar och njuter av stunden, mer än jag annars gör, och på så sätt kommer jag kunna bevara känslan länge inuti mig... =) Smart va?!
Nej, nu måste jag sova så jag orkar upp imorrn, Freddie är ju jetlaggad så han vaknar ju med tuppen och vill ner till havet. Dom andra sitter här och spelar spel som är den nya sysselsttningen nummer ett här hemma. De skrattar mer än de spelar så jag måste säga att det låter kul! Josse och Sara verkar trivas så bra och det gör mig SÅ otroligt glad. Puss på er!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ååååå Chris, jag trivs verkligen bättre än BÄST!!!! puss puss ses imorrn bitti, då ska vi jobba på brännan..