måndag 21 april 2008

Skön helg hos Naja!

När det nu inte blev någon träningshelg så bokade jag helt enkelt Naja hela helgen och vi hade riktigt mysigt i Stockholm.

Hon bor så fint vid Mariatorget, nästa gång ska hon ha pumpat basketbollen så vi kan spela!

Här gör vi tacos i hennes fina kök! (och busy woman pratar i mobilen!) :-)

Vi hann med två lika vackra och sköna promenader runt Riddarfjärden. Här på Västerbron!

Nej, det är ingen våtdräkt och Naja ska inte dyka även om det ser ut som det här,haha..


Hurtbulle #1

Hurtbulle #2

Vackra stadshuset

Vi vandrade runt i de mysiga gränderna på Söder en hel del...

...och kikade in på Gina på Götgatan och jag hittade en ny party-outfit till Naja. Vad tycks om dagens mode? Är det inte fantastiskt snyggt?

Medborgarplatsen kl.13:00 söndag. Fullt med folk som satt och njöt i solen med mat, vin & öl.

Vi tog ut stolarna på Naja's terass och satt och solade oss

Såhär skönt har det inte varit ute sen jag var i L.A. Jag älskar solen!
En mycket lyckad och avslappnad helg och jag fick samla lite energi efter några jobbiga dagar. Jag kan komma på mig själv med att verkligen SAKNA mitt liv som det var innan februari...jag kan fortfarande inte fatta att vissa saker är som dom är nu. Men det tjänar ju ingenting till att tänka på det som varit, så jag försöker bara att gå vidare men ibland är det så jäkla jobbigt att jag bara vill skrika!!! Så tråkigt att det blev som det blev när jag verkligen var inställd på att allt var bra och nu är jag ensam kvar och jag har aldrig tidigare varit med om att en person bara försvinner ut ur mitt liv från en dag till en annan. Det är så sorgligt och jag önskar att ingen som jag bryr mig om ska få gå igenom det.
Jag vet inte hur man kommer över känslorna som uppstår, jag vet inte vilka känslor som kommer eller när dom kommer och jag vet inte hur jag reagerar. Men jag försöker känna efter och lära mig och någonstans inom mig vet jag att man blir starkare av allt jobbigt man är med om i livet. Och jag får leva på hoppet att allt blir bättre snart. Och det finns ju andra saker som jag är väldigt glad för i mitt liv just nu!

Tack för en upplyftande och mysig helg, Andrea! Du får mig på så BRA tankar och det betyder så mycket för mig att jag har dig nära för vi har alltid så kul. Synd att jag jobbar hela sommaren annars hade du haft en Åre-polare! =) Men cab ska vi köra en dag i sommar i allafall.
(Andrea's föräldrar har nämligen "fyndat" en sån här -----> Merca cab lagom till sommaren!)

Inga kommentarer: