fredag 29 augusti 2008

King Of Pop 50 år!

Världens mest magiska fötter fyller idag 50 år! Grattis Michael, vi är många som hoppas på en come back snart!
En dag i Cali förra våren bestämde sig jag, Katta, Frida, Gino, Jeff, Peter och hans lilla holländska bimbo (varför följde hon med egentligen?) för att åka och besöka Neverland. Eller såhär var det.. Frida, Familjens största Michael-fan, ville inte vänta längre eftersom försäljning av Neverland var på tapeten, så hennes snälla och alltid lika förstående och generöse far Urban hyrde en Mustang Cab till oss en dag så vi skulle kunna köra dit. På bilden väntar Katta och Frida förväntansfullt i bilen utanför skolan. Tänk om vi visste vilken terräng som väntade oss där uppe i bergen bland vingårdarna, ca 30mil norr om L.A.
Jag har aldrig sett två så kissnödiga killar som Gino och Peter vid detta tillfälle. De höll på att explodera och för en gångs skull tror jag inte att jag behövde kissa? Haha!
Efter att ha snurrat runt på Figaro street åt helt fel håll samt försökt att spana ut över Neverland från en bergstopp (syns inte ett skit) så hittade vi äntligen den berömda grinden/gaten in till området. DÄR inne, nån kilometer in, ligger Neverland som en gång var ett paradis för barn (nej, jag tror inte på anklagelserna) men som nu är helt ödelagt.
Jag och Frida ville verkligen in genom gaten och jag tog till lite gamla goda fan-takter som jag övat in sedan länge =) Men vakten i buren på andra sidan blev inte överlycklig direkt. Han gick inte ens att muta tog Gino reda på!
Frida, jag tänker alltid på dig när jag hör Michaels musik. Kommer aldrig glömma din lycka min när vi kom fram till grinden eller när vi såg hans stjärna på Hollywood Blvd. Jag hoppas verkligen att du får se honom en gång till i ditt liv!! Vem vet, hade det inte varit för honom och ditt stora musikintresse så hade vi kanske inte träffats? Och du hade säkerligen inte inspirerats lika mycket att börja jobba med musik.. Jag vet att han påverkat allt i ditt liv, mer eller mindre, och på ett sätt är jag glad att jag inte kände dig när det var som värst :-P hehe!
Posar framför grinden... En riktigt rolig dag med road trip upp i bergen och sen middag i Santa Barbara - en otroligt vacker liten stad 1,5h norr om Santa Monica!

Inga kommentarer: