lördag 30 augusti 2008

Snart flyttar dom till Indonesien

Igår kväll var jag hos brorsan och Bert som kom tillbaka till stan efter en sommar på vift! Bert har jobbat på Renata Chlumska's äventyrscenter på Öland och berättade hur vacker Rentata är med sina puppy-eyes och vilket playboy hennes sambo är.. En kväll var det någon som lagt ner viagra i Berts drink, haha, det tyckte jag var skitkul! Bert har även varit på Kuba i sommar. Där blev han frälst och kallar sig numera Romansk - alltså inte romantisk =) Han blev kär i romen samt kubanska skönheter som verkligen kunde röra sig enligt honom själv... Här poserar han vant och svanken finns ju där.. Kanske han vill ta ragga med mig och My i höst? =)
Något annat som han tyckte var bra med Kuba var att man kunde betala med CUK (deras valutas förkortning är ju tacksam att driva med). Han ska börja göra det här hemma med. Helst på krogen, tipsade jag om! Freddie vid spisen - inte helt ovanligt när det vankas middag!
Grabbarna bjöd på mat - kött (ej lamm!) som sig bör och jag blev mätt och belåten! När jag började fråga dom om deras inplanerade flytt till Asien och om jag skulle komma på besök fick jag två gapskratt som svar.. "Chris, vi ska vara där i 1,5 månad..det kan man inte kalla flytt" och "det skulle vara som att du ska hälsa på nån som är på semester i Grekland" Ja ja, jag tycker fortfarande det låter ballare att säga att dom ska flytta till Bali även om dom inte ska det, ha!
Bert gjorde i ordning törstsläckare - rom och cola, vad annars? :-) Det var riktigt gott och hade det inte varit för att jag skulle upp tidigt idag skulle jag nog tagit både en andra och en tredje!

Inga kommentarer: