måndag 19 januari 2009

Lunchbreak

Det har visat sig vara bekvämt att bo nära skolan, jag har gått hem och ätit lunch flera dagar nu istället för att ta med mig mat. Jag får en liten prommis, frisk luft och en lugn stund hemma. Imorse var jag duktig och satte normen för veckan - träning innan skolan! =) Här är det bara att köra stenhårt de två veckor som återstår innan NIKE konventet i Stockholm. Igår var det aerobics med Linnea och jag konstaterade att min kondis inte är där den borde vara - på topp - men att allt som behövs är roliga pass med bra musik för att orka ändå! Träffade Hampus i gymmet, som jag pluggar med, så vi tog sällskap till skolan. Kul att ha någon att snacka träning med, han har dessutom köpt en hemsida där han snart ska starta upp personlig träning m.m. Kul! Och jag hoppas jag kommer fortsätta kliva upp tidigt och gymma innan skolan för det behöver jag verkligen och det gör mig gott! Nu när jag kom hem låg det ett vykort på hallgolvet, signerat från Chicago där Anders och Marc tillbringat senaste veckan. De satt på 4e (!!!!!!!!!!!!!) raden när LeBron James mötte Chicago Bulls häromdagen. Fuskigt! Jag sa att dom skulle glo lite på honom åt mig och Anders sms:ade att han varit väldigt söt så jag antar att han gjorde som jag sa ;-) KUL att ni haft en så grym resa!
Lottas snygga martini som hon serverat två lördgar i rad! Jag håller på att planera en cocktailfest för mina vänner, då ska jag blanda fina drinkar och dekorera snyggt!
Idag fick vi ett nytt uppdrag i skolan - vi ska utforska hur företag/org jobbar med projekt, i vilken utsträckning arbetet sker i projektform och hur det ser ut för framtiden. Intressant! Förra veckan hade vi ju lunchprojekt och då såg det ut såhär i köket, trevlig stämning och väldigt god lunch!

1 kommentar:

Märy the houseowner sa...

Hello bejb!
Vad duktig du är och vad härligt att din kalender inte är uppbokad. Bra att du även passade på att njuta av lite slappardag.

Låter som skolan är jätterolig och att allt rullar på nu :) Tjoho!

Ta hand om dig!