fredag 23 januari 2009

Speed-dating & Tågblogging

Idag på skolan hade vi först "Litteraturstation" då vi reflekterar över litteraturen vi läser. Nu har vi inte hunnit läsa klart nån bok så vi hade bara ett litet häfte att prata om. Sen gick Monika igenom vad vi hittar info om kurser och annat. Jag såg till att vi hade en tyst minut för min kollega som begravdes idag. En tanke till hans familj! På eftermiddagen hade vi Speed-dating med Team 13. Man hade 90sek på sig att intervjua alla för att sen välja ut 5st som passar som ens mentor. När alla gjort sina val var det en grupp som satte ihop ossi par med en mentor och en adept. Jag fick Rosie som mentor och det känns jättebra, hon var i min grupp förra fredagen och är en pigg och glad tjej. Mentorn ska fungera som ett bollplank genom utbildningen och jag är säker på att jag kommer få många frågor besvarade av henne. Jag känner mig precis på gränsen mellan att bli sjuk och att klara mig ifrån det. I stort sett alla jag umgås med har åkt dit på förkylning, så det är väl bara jag kvar...peppar peppar! Martin kom förbi hos mig igår kväll för att låna en USB och han fick hålla sig på avstånd för att inte smitta mig! Han överraskade mig med att ge mig en sån här...
...och jag blev väldigt glad. Verkligen gulligt! =) På jobbet i onsdags fick jag ockå en liten present, 250kr att shoppa för nånstans. Tackar!
Nu sitter jag faktiskt på tåget och bloggar. Måste ju testa mitt mobila bredband (som jag döpt om till segband) om det funkar utanför stan. Jag är på väg till Älvkarleby där Henriette och Andreas bor i sitt nya hus. Ska bli spännande att se hur dom har det på landet. Vi ska äta middag, se på Let's Dance och jag ska leka med lille Gabriel... Imorgon bitti åker jag med Henriette tillbaka till Uppsala och helgen ska ägnas åt plugg och vila. Skönt!

Inga kommentarer: