torsdag 17 januari 2008

Dagens dödar-lunch


Eftersom jag är en klenis så tog min kropp mer än gärna emot Fridas förkylning, och nej vi har inte hånglat med varandra. Hennes baciller hoppade av sig själva. SUCK.
Kände det redan igår när jag sprang på skolan och mycket riktigt - imorse var man halvdöd, släpade mig till skolan och stretchade lite och släpade mig hem igen.

Har nu laddat med mera te än vanligt, honung, halstabletter och supergod grapefrukt. DÖ BACILLER, DÖ!!!!!!!

Jag vill inte behöva stoppa i mig piller i helgen för att orka umgås med besökarna, jag HATAR att vara förkyld för nu har jag inte varit det på över ett år. Men då kommer ju lilla Frida och förstör...tur att Marcus kommer hem idag så hon inte hänger efter mig hela tiden ;-) Jag och Frida har inte sett såhär mycket av varandra under hela året, så jag är inte riktigt van vid henne nu för tiden...hehe. Men jag märker en tydlig förändring som skett under detta år...vet inte riktigt om jag ska dela med mig av den för er, låt oss bara säga att Frida inte alltid är den glamourösa, högklackade och slynklädda brud ni är vana vid. Skenet bedrar och låt er inte luras. Det här är bara en fasad hon försöker upphålla.
Tur att jag älskar henne ändå!

Inga kommentarer: