måndag 10 mars 2008

Återvändarn'

Jag börjar bli rätt van att åka ifrån platser och även komma tillbaka till ställen jag är bekant med. Idag på jobbet kändes det knappt som jag varit borta sedan i somras. Jag jobbade inte så mycket utan var mest tvungen att logga in, fixa praktiska saker och sedan uppdatera mig men på det stora hela kändes allt bekant. Mina snälla kollegor förstår nog min situation för dom peppade mig och sa många uppmuntrande ord vilket jag uppskattar. Sen hade jag ju lillebror där nu också....kändes konstigt att se honom sitta där och svara i telefon, men kul och skönt att ha koll på honom=) Hoppas att han börjar på PS sen också och får ta samma samtal som mig. Nu har jag en rådgivningscertifiering att klara av för att kunna ta alla samtal. Ny lag sedan några månader och det ska väl inte vara några problem. Sen är det bara att jobba på! Vaknade för övrigt 5 imorse av att regnet smattrade mot rutan. Och där låg jag och kunde inte somna om utan började ju som vanligt fundera en massa. Sen kröp jag lite närmare Fia som låg skavfötters med mig och så kändes allt lite bättre...men fy för regn och grått väder...snacka om att jag saknar vädret i L.A.!! Nu ska jag se svenska nyheter för första gången på evigheter. Har även ätit falukorv till middag, efterlängtat! Min coola Naja ringde precis och berättade att hon ska till San Fran och Vancouver nästa vecka, helt själv på lite skidsemester...jag avgudar henne och hennes påhitt för hon är så ball! :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gumman!
Jag älskar att du är hemma!Jag älskar att kunna skratta med dig in action. Som sit det händer allid nått roligt! Helgen vi hade vart ju mysig. Skavföters..jaadu..jag var dö rädd att vakna med din fot i fejjan! Då hade jag dött! *skrattar av bara tanken* :p Allt har en mening Kerra! Något roligt kommer att hända det vet jag. NEJ BSB är inte ödet det är LIVET! Men nått annat.. Vänta bara så ska du få se! Nä nu ska jag tar och borsta tänderna och krypa till kojs. Gick upp 6 i mrse för jag blev tvungen att leka lite på dagis i dag :o) mycket roligt! och du...SNÄLLA skämta inet emd svenska killar på ICA...det går inte hem! Vi står när dom andra faller! Kerra

Linn sa...

Ojdå, låter inte so du fått världens bästa komma-hem-känsla än (förutom falukorven då möjligtvis). menmen, det blir nog bättre när våren kommer på allvar och du känner den friska luften och allt det gröna och vitsipporna och fåglarna som kvittrar, då vet du att du är i sverige! :)
men gud va kul, jaaaa ja vet vem frida karlsson är! herregud, d e 9000 invånare i nykvarn, man har koll p åd flesta. ja e ju född -86 men min pojkvän jonny var granne med frida!!! så honom känner hon iaf! världen e ju nåt sjukt liten. fan va kul. var e d du jobbar nu nånstans? kramkram!