onsdag 15 oktober 2008

Manus önskas!

Sa precis till min roomie Cecilia att man skulle ha ett manus över livet. Så man bara kunde vända blad och veta vad nästa replik och rörelse ska vara. Fast hur kul vore det? Fast hur BRA vore det inte för mig just nu? Oh my God... 15 oktober imorgon och detta ska beslutas: - sista ansökningsdag till högskolan våren 2009 - bo kvar eller flytta? - ska jag söka till KY utbildningarna jag kikat på bör jag göra det nu - jobba eller inte jobba?
Japp, då kör vi hörrni! Jag är frisk och mätt så jag klagar inte på mitt liv, jag har frihet ut i fingerspetsarna och jag är lycklig, om än extremt trött på mig själv. Imorgon efter jobbet ska jag i allafall åka på ett intressant möte i Solna. Aktieägarmöte som det så fint heter. Jag ska snacka med företaget som förvaltar en del av mina pengar och faktiskt gör något otroligt vettigt med dem, nämligen räddar synen på barn som föds för tidigt. Det ni! Om det går som jag vill och hoppas kommer jag bli rik inom en snar framtid. I wish I wish I wish! =) Ska drömma lite nu om var jag skulle befinna mig om jag blev rik imorgon... godnatt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej bruden! Hur gick det med dina beslut? Utbildning? Flytta eller bo kvar?

Själv passar jag på att sitta på internet så mycket jag kan denna vecka eftersom nästa vecka börjar vuxenpoängen och husfixning..gulp.. :)

Lycka till med dina beslut!
Puss o kram från norr