fredag 2 oktober 2009

SOLEN värmer!


Trots kylan var det en strålande morgon och det blev faktiskt varmare efter en stund :)
Johanna och Lisa var dom två piggaste på promenaden så vi tre hann stanna och njuta vid ån.


Den är inte ju lika vacker som havet men på vissa ställen är Fyrisån riktigt fin!


 
Vi bakade kanelbullar hemma hos Lisa eftersom det är Kanelbullens Dag på söndag :) Jag bjuder på fika hos mig för den som vill komma! (Jossan och Per vet jag har bokat in sig!)

Lisa har Uppsala's största balkong och där blir det hett när solen ligger på. Vi lagade lunch och satt länge och åt och pratade. Igår var det utdelning av medievärldens mest prestigefyllda pris i Stockholm och UNT var nominerade i tre kategorier, men nådde tyvärr inte hela vägen fram. Annars hade det nog blivit en hel del fira av :) Vi i UNiT18 jobbar ju för ett nytänkande och "upphottade" kampanjer, förhoppningsvis får vi genomföra det vi planerat. Igår var det en något äldre målgrupp som fick ta emot 18 Minuter och kundvagns-tior på parkeringen vid Gränby Centrum...många glada pensionärer alltså.


Jag funderar på att tatuera mig. Kommer förmodligen inte göra det eftersom jag inte är så galet impulsiv av mig och jag har inte hittat ett motiv som jag vill ha men man kan ju leka med tanken.. Det gjorde även Jacob som ritade några förslag på mig i skolan... haha :)

Nu blir det bankjob all nite long....

Inga kommentarer: