söndag 15 november 2009

40 kvm räcker långt!

Det stämmer verkligen att "finns det hjärterum finns det stjärterum" (Frida vad tänker du på när du hör det förresten, haha!) för igår räckte mina 40 kvm till många rumpor!
Tror inte det slutade komma folk på hela kvällen, nya och gamla vänner och the more the merrier :) Det var fullt drinkbord och goda tilltugg, röda partymuggar överallt och snygga människor i hela lägenheten!
Jag lyckades ramla ner från en stol, tror det såg rätt snyggt ut och stuntkvinna som jag är överlever man det mesta.  Och vissa andra väljer ju att spara sina fall till krogen, jag är rätt nöjd att jag drog av min vurpa hemma! :P

Det var en mycket lyckad kväll, många skratt och tokerier! Och jag fick fina presenter, supergulligt!
Älskar att samla vänner från olika håll och se hur bra det går :) Några nätverkade, andra flirtade och alla var glada :) TACK för en jätterolig kväll och tack Gino som stod för musiken!!

Imorse drog Fia hem för att spela match och jag fick en mysig pratstund med Tess innan hon skulle till flyget. Strongt gjort att hoppa hit på kryckor och inte blir hon av med dom tills vår helg i Sthlm i dec! Olycksfågeln nummer ett är vad hon är, stackarn!

När jag kom hem igen hade andra Therese och Per lagat mat så det var bara att bänka sig i soffan för käk och film. Bortskämd som jag är. Kristoffer och Andreas dök också upp, slitna som få. Jag ville tysta ner Andreas igår kväll för han var en pain in the ass, men idag kunde vi skratta åt det :) Vet ingen som älskar att retas mer än honom och Peran....

Då laddar jag för en ny vecka då, har en massa roliga saker att kolla upp. Spännande!! Synd att man inte hinner allt man vill göra, men det mesta :)

Jetlagen försvann snabbt, tack och lov!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Och hur i h-e stod Gino för musiken när han var här? :)
F