tisdag 3 november 2009

Morgonstund...

Igår kväll skrattade jag tills jag somnade :) Jack och Gino flippade och dom är  ju inte friska på en fläck. Tur att Gino flyttar till New York i december för jag tror inte han ska bo med Jack för länge. Jack har ju träffat en tjej sen några månader tillbaka och har utvecklat ett kontrollbehov som är helt stört. Mamma Chris försöker prata lite vett i pojken!

Hur som helst, jag tog sovmorgon idag och drog på mig springskorna när jag vaknade. Det var dimma ute så jag såg nästan inte havet, men perfekt temperatur för lite löpning!
11,24 km
56:25 min
740 kcals

Det var en lugn och skön träning, benen var inte alltför pigga och knäna tar lite stryk av att springa på betong, men jag njuter varenda steg när jag tänker på var jag springer :) palmer och strand så långt ögat kan se!

Idag ska jag fortsätta ha semester för det är därför jag är här. Jack kommer hem snart och vi kanske ska hitta på nåt och jag ska kila upp till Katta nu och se hur hon mår, alla är lite krassliga sen Vegas...

1 kommentar:

carola sa...

Åååå låter som att du har det helt underbart! Blir lite avis på att du får leka med Katta, har hon lyckats med nå tokerier än under din tid där ;)

Puss puss och fortsätt njuta!