måndag 23 november 2009

Svettig helg!


Fredag eftermiddag på Flurran med klassen och Pablo! Gratis mat, en liten öl och tokmycket folk. Trevlig uppvärmning inför middagsbjudning hos Isabella. Hon och Klas har flyttat ihop och det var minsann en fräsch lägenhet de skaffat :)


Jag, Mary och Bella käkade god mat, drack italienskt vin och till efterrätt kom en kladdkaka och Ben&Jerry's - livsfarlig kombo :)

I lördags morse drog jag till Stockholm och möttes av det här lilla pepparkakshuset....

....och den här snyggingen:

Det var träningskonvent på GIH som jag smet in på. Misty Tripoli var där, en grym tjej från LA som kommit på något hon kallar för "The Groove Method".  Studio 54 hette första klassen, disco alltså!


Fullt av svettiga människor var det där :)

Sen var det dags för nästa träningsstopp - SATS Hötorget där jag mötte Fia och vi gick på Jossans dansaerobics. Jätteroligt, lördagar kl.12 kör hon - ett hett tips att gå dit! Jossan, du är skitbra!

Sen var vi hungriga....



Tack för trevlig lunch, brudar!

På lördagskvällen var det inflyttningsfest i Hägernäs hos Fredrik som jag pluggade med i LA.
Det började med middag på PONT nere vid vattnet (trist att det var så mörkt)

 Vi skrattade åt den svenska servicen som inte riktigt var på topp på detta ställe. Men maten var god!
Resten av kvällen var det gitarrspel och sång i lägenheten, Fredriks bror körde ren improvisation, bland annat om Berlin-resan som var en present från polarna. Haha, killar med gitarr är ju för charmigt efter lite whiskey och jag kunde se en viss likhet med min egen storebror... :)



En nöjd & glad värd!

Igår var det morgonyoga med Magnus Ringberg. En gummiman är vad han är! Sjuka poser, väldigt inspirerande men jag kände mig som ett kylskåp!

Misty körde en sista klass, "Risquee" som hon beskrev som "the slutty side of you" men så slutty var det inte... Sensuella rörelser, mycket närhet med andra deltagare - inget för den som inte vågar släppa loss och kliva ur den berömda bekväma zonen som vi alltför ofta fastnar i. Det är skönt att låta kroppen styra och inte tänka på HUR jag ser ur och vad alla runt omkring mig tycker om det. Tänk er 1 000 pers som alla står och tar på sig själva, kryper runt och kramas, rullar över varandra och gör sina sexigaste poser. Helt ogenerat och nyktert.
Det var bara att plocka fram den där galna personen som bor i oss alla, och som bara älskar att flippa ur och "fula sig" och inte tänka så mycket...för det är fantastiskt att uttrycka sig med kroppen och vi gör sånt här alldeles för sällan!
Sliter i gymet gör vi ofta, men hur ofta tränar vi vår själ och vårt hjärta? Vad är det för mening att ha en vältränad utsida jämfört med en tränad insida? Lika viktigt är det för mig!



i trans :)

Kom hem trött och lycklig igår kväll och satte mig och skrev PM. Tända ljus, latte och mysig musik är ett av recepten på hur man överlever dessa mörka, regniga dagar i november! Dans är en annan så jag laddar redan för nästa helg :)
Den här veckan händer det många roliga grejer så det var inga problem att komma upp imorse. Mötte My på gymet innan skolan och sen har vi haft coaching hela dagen.
Jag lär mig att bli en bättre samtalspartner och övar på att coacha andra.
Intressant och mycket givande!
Och det är en massa amerikaner i lokalerna från nåt företag som hyrt in sig här... I like!

Inga kommentarer: