måndag 2 november 2009

Halloween 2009

En helg i Vegas med Frida och Gino, tack bästa ni!

Man kan tro att filmen "Baksmällan" är påhittad. Det är den inte och vi har beviset här:

Hysteriskt kul!

I fredags morse hämtade vi upp hyrbilen i Santa Monica och körde genom öknen så fort den pallade med, vi kom fram vid lunchtid och checkade in på Hilton's 26e våning...

Detta är inte ett fint hotell jämfört med många i Vegas, men det duger åt tre studenter! Jag älskar stora hotell och vill man lägga pengar på en schysst svit gör man rätt om man väljer Vegas.
Vi kastade in grejerna, spelade bort 25 dollar på roulette (tradition att börja med det!) och la oss vid poolen. Och när jag ligger vid en pool, med en drink i handen och ser palmer runt omkring mig blir jag nästan avundsjuk på mg själv.... :)

En inte helt vanlig fredag för Chris!

En ganska äcklig hallon mojihito, men den släckte törsten!

Gino i poolen! Han satt till och med i bubbelpoolen fast det var så varmt ute. Jag trodde att det skulle vara kyligare men hela helgen var tokvarm och solig!
Det roligaste som hände vid poolen var när Gino började prata med en mamma och hennes dotter i tron om att det var mig och Frida. Han är inte bara blind, han är döv också :)

New York finns i Vegas också!

Rich bitch!

Igår var det ju HALLOWEEN och det hade vi laddat för!
Så här snygga var vi - en zombie, ett lejon och ett bi :)
Det finns ingen gräns på hur långt folk går på Halloween när det gäller outfits i det här landet. Helt otroligt, jag skulle kunna åka till Vegas varje år den här helgen bara för att kolla på hur alla ser ut! (och för att sitta vid slotsen...hehe)

Kvällen började med förfest på rummet med dom här två galningarna, sen förfest på Encore i Maja och Pavans hotellrum med ett gäng heta brudar. Sen hamnade vi på XS, Encore's grymma nattklubb som jag inte varit på innan. Klubbarna i Vegas slår alla andra jag varit på, men ärligt talat har jag roligare när jag springer runt med Frida och Gino på alla casinon och kollar på folk och spelar lite :) Och ikväll när brudarna drog till Hollywood tog jag en promenad vid havet med Gino istället. Ja, jag är lite gammal kärring. Kontaktannons nästa! ;)

Jag och Frida vid Bellagio fontänen!
Nästa år är det 10år sen vi två träffades på flyget till Florida, tänk vad mycket roligt jag hade missat om jag inte hamnat brevid henne då :) Soulmates!

Mer bilder kommer senare, nu ska vi kolla på "Paranormal activity" hos Katta och jag gillar INTE skräckfilmer....

Inga kommentarer: