söndag 17 januari 2010

Lång natt i Långhundra

Jobb igår och sen ut på landet till Johanna och Alex på fest!
Jag har sagt det förr och säger det igen, dom bor finast av oss alla! På landet är det fortfarande massa snö på träden, råddjur i diket och tända marchaller runt badtunnan som de fixat! Mysigt :)
Vi badade, dansade, åt, fulade oss och firade Carl och Alex som fyllt år!

Mkt trevligt folk på plats, men som vanligt alltid nån som inte kan bete sig med alkohol i kroppen. Skryter man om att man är välutbildad och det ena och det andra är det ännu mindre charmigt när man super ner sig och beter sig som ett drägg. 
Och jag fick ännu en gång stå och snacka droger med en som tycker cannabis och alkohol är lika okej, moraltanten Chris kommer fram som jag är så trött på. Jag försökte byta ämne fyra gånger och gick till slut därifrån, jag förstår inte hur jag alltid lyckas hamna i dessa diskussioner som bara retar mig. Är det så roligt att försöka övertyga mig om att röka på är samma sak som att dricka shots? Och står det "diskutera droger med mig" i pannan på mig eller? Nästan så jag också önskar en legalisering av vissa droger, så att det kanske inte blir så häftigt och "inne" att vara den som är drogliberal. För det är det inte, säga vad man vill om alkohol.
Att sen dra fram sin lilla gröna påse och sätta sig och hacka skiten i någon annans hus när man vet att andra avskyr det är för mig helt ofattbart och så fruktansvärt respektlöst. Vad är det som inte går in i deras sönderrökta små hjärnor?

Jag fick ta Alex splitternya Audi A6a hem mitt i natten, det är inte ofta jag kör så fina bilar så det var ett rent nöje att köra 4 mil och värt att sova i min egen säng eftersom det är fullt schema idag med tvätt, planering och jobb!
Snackade lite framtid med Lottie igår, blir bara mer och mer inspirerad och känner att jag har ungefär  100 trådar att dra i... frågan är bara i vilken ände jag ska börja? Eftersom det inte går att förlänga dygnet med 10h måste jag helt enkelt börja prioritera ännu mer och det innebär lite risktagande i mitt fall. Men satsar man inget, vinner man inget!

Gå in på NIKE och rösta på Jossan nu igen, DO IT!!!

1 kommentar:

Frida sa...

Men vänta nu här. Den där killen som är på bilden högst upp i det här inlägget... Carl. Jag tror han var tillsammans med en tjej som heter Maria Crona förut... eller så är de fortfarande tillsammans. Det är en nära kompis till Ellinor, jag känner Maria lite också. Världen är liten!