söndag 31 januari 2010

NIKE Convention 2010 Rocked!!!

Såhär började min dag idag:


Gruppträningsvärlden är egentligen en ganska liten värld. Men det är den världen jag älskar att leva i :)
Och kanske är det tur att den är liten för då blir den mer exklusiv och helger som den här blir unika och en av årets höjdpunkter! Jag har tränat 11 pass i helgen och det har varit så mycket rolig dans att jag tycker synd om er som aldrig får uppleva känslan som infinner sig på ett sånt här konvent!
Det låter som jag överdriver, det är ju "bara" träning. Men när man får ta en dansklass för en riktigt grym instruktör, som många på Nike, tillsammans med sina bästa polare så känns det nästan som att ÄGA världen!
Uttrycket "nu orkar jag inget mer" försvinner och man kör tills man ser stjärnor :)

Lite av vad jag testat i helgen:
  • PortDeBras -en otroligt härlig och "flowig" rörelseklass inspirerad från baletten
  • PowerStrip -lördagmorgon kl 9 skulle vi se kåta och sexiga ut till en skön Beyoncé-koreografi ;)
  • UrbanJazz -Åsa F's grymma dansklass till en skön låt, filmade lite så ni får se sen..
  • TheatreJazz -med helgens snygging, Marvin från New York. Ögongodis OCH jazz = succé!
  • NYC Dance -dans med samma snygging igen, söndagen kunde inte ha börjat bättre!
  • VideoDance - JAG FICK MIN MICHAEL-KOREOGRAFI!!!!!!!! Det var min önskan i helgen att någon instruktör skulle göra en koreografi till nån Michael-låt och Tony körde en grym till Smooth Criminal! Schysst kommentar han la av också: "Michael always did straight arms like this, really military...."  :)
  • Föreläsning med Kay Pollack - en gubbe på 71 år som kan det här med personlig utveckling. Inspirerande och kul att lyssna på eftersom jag verkligen gillar hans böcker!
Karl Dyall och Rennie Mirro körde en "Singin' in the rain"-klass och vi var supertaggade för den....men den visade sig vara nån flummig blandning av styrketrning och old school?!?! Synd, för dom är ju så duktiga annars och Karl Dyall har ju varit alla tjejers idol nån gång om man gillar musikal men han var helt virrig tyckte jag.

Sista klassen för idag var Kettlebell challenge och det kanske inte var så himla smart att börja svinga tunga vikter efter all hårdträning... jag och Jossan gav upp efter en kort stund :)

Helt otroligt hur mycket energi den här helgen ger varje år!
men jag tror ändå att jag behöver sova om jag ska orka med en ny, lång och rolig vecka. Natti!

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Håller med jag fattade ingenting av den där "Singin in the rain" klassen...lite dåligt förberedda kanske men undrar vad poängen var..:(

Noomie sa...

jag e aaaaaaaaaavis next year next year...