torsdag 28 januari 2010

Projektmognadsmätning!


Inte varje dag man börjar med ett besök i kyrkan!
Imorse intervjuade vi i UNiT18 två projektledare, Karin och Claes, på Svenska Kyrkan i Uppsala. Den ena jobbar på internationella kansliet och den andra är PL för insamlingskampanjer, t ex "Fastekampanjen" som startar 14 februari och har som mål att samla in 40 miljoner på 6 veckor.  Säkert otroligt inspirerande och motiverande att få chans att leda ett sånt projekt och ro det i hamn - varje krona hjälper ju andra människor att få rent vatten och mat i magen.
Intervjuerna gav oss massor, vi fick svar på massor av frågor som man går runt med i den skyddade världen (dvs skolan) och fick reda ut saker som ser lite annorlunda ut i arbetslivet. Bra att ha koll på sånt och vi fick även kvitton på att vi kan en hel del om projekt. Vi ska sammanfatta det hela i en projektmognadsmätning och jag måste säga att det verkligen är kul att höra folk berätta om sina jobb på det sätt som de gjorde idag. Ärligt och gott prat om  projektarbete i en stor organisation som gör mycket mer än välsignar svenskar, de har många intressanta och meningsfulla projekt.

Efter lunch jobbade vi vidare på UNT med de kampanjer vi har kvar. Det blir först till att genomföra en räckviddsmätning som startar nästa vecka, då ska vi samla in så många enkätsvar vi bara kan! Långa dagar på stan när vi står och frågar folk, lite tröttsamt men vi hjälps åt och vill verkligen få in siffror på att vår marknadsföring gett resultat. För det har den!
Sen har vi en kul grej på G snart för alla morgontrötta bilister i centrala Uppsala, de kommer få en trevlig surprise en tidig morgon fram över :)

Och dagens energikick stod försäljningschefen Andreas för när han kom in och berättade att vi ska få vara delaktiga i ett nytt projekt som han startar upp och som sträcker sig även efter att vi lämnat UNT i april. Det blir frukostmöten och mingel - en otrolig chans för oss!!!!!
Jag och Lisa gick igång rejält innan vi gick för dagen och började spåna på saker att ordna i sommar, dels för att skaffa kontakter men också för att dra in lite cash!
Sen pratade jag med Lottie ikväll och vi vill båda starta nätverk, anordna workshops och hålla i coaching framöver. Det är bara några prioriteringar som jag behöver göra först och främst. Har känt mig lite vilsen senaste veckan och tycker att det är svårt att prioritera just nu. Men eftersom det handlar om mig själv och att jag måste TA BESLUT som känns bra så kommer det ordna sig. Jag tycker det är kul att både Jossan och Frida också skriver om det här med att forma sin framtid och skapa en så bra tillvaro som möjligt. Visionera mera!!!!!!!!!!

G o a l s  a r e  d r e a m s  w i t h  a  d e a d l i n e !

Inga kommentarer: