lördag 13 oktober 2007

Små njutningar

Fredag kväll på Urth Café


Jag och Frida, snygga som få!


När man nu pluggar så mycket som jag gör (inte övedrivet mkt men mkt för att vara mig) så gäller det att hitta små njutnings-stunder då man inte bara tänker på allt man har att göra i skolan. Igår kväll åkte vi med Gino och Kalle till "Urth Cafe", ett trendigt cafe på Main Street i Santa Monica där personer som Jennifer Aniston och vi hänger :-)
Det är riktigt mysigt där inne, självklart överpris på maten så vi tog bara nåt litet, men väl värt att besöka. Sedan gick vi på bio inne på 3rd Street. "We own the night" med Mark Wahlberg Eva Mendez och Joaquin Phoenix, absolut sevärd! Och killar - första scenen vill ni INTE missa!!
När vi kommer ut från bion fick vi en chock - DET SPÖREGNADE! Vi sprang till Ginos bil i våra små pumps och för lite kläder men det var rätt mysigt ändå. Första regnet sen den kvällen då jag och Katta stod på balkongen i blixt och dunder för ett par veckor sedan.

Nu har jag börjat dagen med ett skönt träningspass och en blåbärs-smoothie. Som sagt, det är dom små njutningarna som jag tar vara på just nu. Fast i och för sig gillar jag skolan massor här så det är inte så jobbigt. Det jag inte gillar är att ha tre prov på samma dag som jag har på onsdag. Min hjärna är inte så bra på att organisera all kunskap sådär....

Ha en skön lördag allihopa!

Inga kommentarer: