torsdag 25 september 2008

Freddie 23 år!

Nu är klockan över tolv vilket betyder att det är Freddies födelsedag! Kan inte fatta att han fyller 23 år min lillebror, men det gör han och jag gjorde precis ett fint grattiskort till honom med ett foto på palmer på utsidan (taget på Venice) och ett snyggt foto på oss inuti. Han får en prenumeration på "Surfing" av mig i present, jag hoppas han blir glad för den och att det är en bra tidning... Jag ska åka och väcka honom imorrn bitti med frukost på sängen, eller det blir nog bulle/tårta från något bageri som öppnar tidigt och förhoppningsvis lite ljuv sång från hans rumskompisar =)
GRATTIS på födelsedagen, världens bästa Freddie! Kommer sakna dig när du är på Bali och hade gärna följt med er dit för ni kommer ha så kul! Jag är så stolt över dig ska du veta, du är så duktig på så mycket och tycker om att bo i samma stad som dig för en gångs skull.
Det har varit en lång dag och jag är ganska trött nu, väntar på att tvätten ska bli klar och på om jag ska få ett samtal eller inte innan jag går och lägger mig. Imorgon är det fredag igen, veckorna flyger verkligen fram, och jag ser fram emot helg. Dansade ikväll och det var roligt som vanligt men jag kände mig lite ofokuserad då mina tankar är på annat håll. Min Fia har sitt första anatomiprov på måndag så jag ska verkligen hålla tummarna för att det går bra för henne att plugga i helgen, du är så duktig som kämpar vännen. Du kan och du kommer klara det där galant! Nej, nu tar jag på mig min mössa och går ner i källaren för att hämta tvätt, där är det svinkallt. Godnatt!

Inga kommentarer: