onsdag 24 september 2008

Solig höstmorgon!

En helt underbar morgon med strålande sol och blå himmel! Jag tog en lång promenad i Stadsskogen nyss tillsammans med hundra barn som hade friluftsdag och jag blev imponerad över hur många av dom som faktiskt sprang i spåret. De såg ut att ha roligt och ett gäng killar var SÅ söta när dom gick på rad och höll om varandra. =) Jag kunde inte låta bli att skratta lite för mig själv när dom passerade mig. Tänk när man var sådär liten... jag har faktiskt alltid älskat friluftsdagar och kan sakna det ibland. Blåbärssoppa i spåret liksom..mums!! (nästa gång ska jag fråga om jag får smaka!)
Jag älskar att börja dagen med frisk luft och frös inte alls idag utan det var perfekt temperatur!
På hösten faller löven. Vackert.
Mitt kära hus är ju inte det vackraste men idag i solen och med den röda växten på husväggen och det gula trädet framför var det nästan fint =) Mitt fönster är det vänstra, näst längst ner..
Nu har jag ätit en tallrik gröt och ska duscha och byta om för att åka och jobba! Igår kväll var jag hos Lotta och fick korvstroganoff med ris och kollade på IDOL. Jag brukar ju inte se det men nån gång ibland kan det vara kul. Halva veckan har gått, snart är det helg igen =)

Inga kommentarer: