onsdag 4 februari 2009

NIKE Convention 2009

I helgen var det alltså dags för årets roligaste träningsevent - NIKE WOMEN CONVENTION 2009 i Frescatihallen i Sthlm Alltid fullt med folk, de bästa instruktörerna, grymmaste musiken och häftigaste koreografin! Mottot för dagen var "HAVE A STRONG DAY" som för oss alla innebär olika saker.
Jag och Jossan gick ut hårt och det var tur man fick vila emellanåt =) Helt slut blir man av att studsa runt på klasser från kl.9 på morgonen till kl.18 på kvällen!
Den obligatoriska NIKE-shoppingen som fick följa med hem =) Skorna man "fick" är också rosa så jag kan ju gå tillbaka till mitt gamla jag hur lätt som helst nu... Älskar shortsen och kommer använda dom massor känner jag!
En av klasserna i stora salen såg ut såhär, låten är "Circus" med Britney så den gick ju hem =)
Jag lyckades kliva snett under näst sista klassen på lördagen.. det gjorde att jag fick ligga såhär hemma hos Jossan hela kvällen och natten. AJ AJ! Nu var det tack och lov länge sen sist som jag stukade foten och det är ju typiskt att det ska ske när man ska dansa en hel helg och vi som dessutom skulle gått på PIMPS & HOES party på lördagskvällen. Ledsen brudar att jag lyckades skada mig :-( Som tur är var det inte så illa så jag körde på piller och hårt åtdragna skor på söndagen och kunde vara med på det mesta!
Jossan tar en pause! Rutinerade som vi är kom vi dit på lördagen utan frukost i magen. Vadå vi ska ju bara träna hela dagen? Haha, som tur är fanns cafeterian öppen och vi insåg snabbt att det var vår räddning... Trots Beach 2009 vill vi inte uppmana till självsvält!=)
Cool blir man automatiskt på konvent :-)
En bild till min älskade Fia som inte kunde vara med i år.. Danny, din favvo sjöng för dig =)
E.M.D stod för lite av underhållningen på söndagen
Snygga instruktörer på scenen med Åsa i spetsen. Hennes pass var ett av de roligaste under helgen, hon är helt suverän på scenen och på att lära ut! Och kolla så cool hon är i alla färger (hon i mörkt hår), grym tjej!!!!
Jossan, jag och My samlar kraft inför sista passet "Body Jam"! TACK för en superhelg, vi bokar in nästa år direkt va?! Det är ett fullständigt lyckorus man konstant befinner sig i under en sån här helg, det går inte att beskriva om man inte varit där. Det finns nåt för alla som älskar träning och blir man trött kan man gå på en av de många intressanta föreläsningarna. Superbra!
♥you girls!!!! Och Jossan, du ska anta utmaningen inför NIKE 2010...I wanna see you ON stage!!! =)

1 kommentar:

Anonym sa...

Damn girls..you look hot! Får man gå på nästa års Nike om man inte ser lika cool ut som er...? Eller kanske man blir så cool när man är där? Hoppas det!

Ska lägga upp Nike som julönskan för nästa år så hoppas vi bara att jag kan hänga med i er takt.

Sköt om dig, tjejen!
Kramar från Norr (det snöar..IGEN?)