måndag 16 februari 2009

Tack för i helgen, vänner!

Mina fina blommor står kvar trots att de hamnade mitt på drinkbordet i lördags! En fin ros från Josse och tulpaner från Christoffer. Tack!
Fia kom med en fin, rosa hjärt-tårta. Den smakade ljuvligt igår när jag satte mig i soffan efter all städning. Tack älskling!
Igår var det verkligen "dagen efter" och jag, Fia och syster åt frukost på stan med Andreas, Jonas och My. Mysigt att fika på nation! Sen mötte vi upp Martin & co: och satt och var trötta ihop. Vi stirrade också på folk som parkerade cyklen utanför fönstret och fick oss några garv!
Alla var verkligen superpigga den här söndagen =) Festen i lördags var väldigt lyckad. Min lilla lägenhet var helt fullproppad och jag önskar jag hade fotat när det var som mest folk, men jag tog inte en enda bild. Inte likt mig, haha. Vi hade ett bord fullt av cocktail-tillbehör så alla kunde blanda sina egna drinkar och jag tror alla var ganska nöjda med det. Många goda drinkar och mycket trevligt folk. Det var länge sen jag var på fest med syster och bror så det var extra roligt att dom båda var här. Jag klarade mig från att bli vräkt och vid 00.30 gick vi till BJ... jag har ju lessnat på krogen för tillfället men det var ändå helt ok att gå dit. Väldigt mycket folk man kände som var där och vi var ju ett stort gäng också så det var kul. Jag, Josse och syster åkte hem vid tre och somnade på en gång för att vakna igår till en syn som fick en att bli bakis... Halvfulla drinkar överallt och en fin stank... fyyyy... tur man har skurmedel som luktar gott! Nu är det ny vecka, nya tag och jag ska dra till skolan för projekt hela dagen! Mamma är i Umeå igen så mina tankar och all min styrka går till henne hela tiden. TACK alla som var här och förgyllde min helg

Inga kommentarer: