tisdag 16 september 2008

Slå på värmen tack!

Som student ska man inte bara bo trångt. Man ska bo kallt också. Så satans kallt. Kan dom slå på mitt element, tack!!!!??? Jag är inte som mina grannar som håller sig varma med hjälp av alkohol varje kväll. Och jag har ingen som värmer mig i sängen tyvärr. Burr! Kom hem från jobbet nyss och ska ta 7-tåget till Stockholm imorrn bitti för att hjälpa Carro i nya butiken. Packa upp kläder kan ju vara kul, få lite inspiration och ögonshoppa en hel del. Sen blir det raka vägen till jobbet här på eftermiddagen/kvällen och sen tänkte jag avsluta med filmkväll hos Andreas. Gissar på att jag kommer somna gott sen och på torsdag är det först jobb och sen Stockholm med jobbet. Då ska vi på studiebesök på två olika internavdelningar, det blir kul. Idag började jag och Fia planera vår Oslo-resa som kommer bli hur kul som helst. Therese, jag längtar efter dig och det ska bli så kul att se hur ni har det! Och att få fira Ronny's 30-års dag med pompa och ståt! Fia ser väl mest fram emot att han ska ha massa fräscha basketpolare att presentera för oss...;-) Kan ju vara trevligt det med! Nej, nu blir det godnatt efter några mackor och te...

2 kommentarer:

Josefin sa...

Faan va du ränner runt Chrissan! Lika spännande varje gång att läsa dina inlägg :) Du är grymmast av alla jag känner på att aktivera dig med folk.

Eller kanske vi ska säga PRODUCERA. Du producerar aktiviteter och bränner av dem på löpande band! Haha :)

Ditt namn nämns ofta här i 456, vi saknar dig! Skickar stora bamsekramar till dig fina du!

Anonym sa...

Jisses vilken härlig presentationsbild du har (var en stund jag var här och uppdaterade mig :( )!
Var kommer den ifrån? Väldigt häftig!

Ha så roligt i Oslo och vi kommer ta med oss lite Chris-vibbar till USA och även med hem igen, vi lovar!

Vi skickar bilder ifall det är så att Kalle bestämmer sig för att nyttja sin Naked Cowboy-costume på riktigt i New York...hehe.

Sköt om dig!
KRAMAR