onsdag 2 december 2009

Flowin'


I lördags testade jag och Sara "Flowin'", en träningsmatta som tagits fram av svenska friidrottare bl.a. Den ser ut som en yogamatta nästan, fast hårdare och man använder sig av plattor. Här tränar jag, står på två plattor med fötterna och ritar cirklar med benen - styrka för hela bålen!
Vi körde cirkelträning, massa olika övningar med snabba byten och det var döjobbigt. Speciellt när vi hade dansat oss trötta innan! Inte superkul men helt okej, jag gillar funktionell träning, men man behöver ju inte köpa en matta för att kunna göra det.....

...Omid tipsade om att vi lika gärna kan använda papper som glider på golvet!

För att få kontinuitet i din träning behöver du låta bli alla ursäkter du har för att inte träna... "jag har inte tid", "det är långt till gymet" osv. Det finns sätt att träna som du alltid har med dig, det gäller bara att ha fantasi! Din kropp är en perfekt vikt att börja med, övningar finns överallt på nätet eller i tidningar till exempel!
Sätt upp ett mål med din träning, vilket som helst och kör på!!!!

Mitt mål just nu är att köpa ett par längdskidor och börja träna inför Vasaloppet så fort snön kommer.... :)

1 kommentar:

My sa...

Verkar smartar att satsa på ett par rullskidor, hihi. Kanske var det jag egentligen drömde om när vi skulle ut med stavarna =)