torsdag 3 december 2009

Remember december!

Igår skulle vi haft en inspirations-föreläsning med Andreas Carlsson från IDOL-juryn. Men den jäveln valde TV istället för Team 14. Helt ofattbart.  ;)
Jag tror ju ärligt talat att han hade gillat att snacka med oss, och vi hade gillat att lyssna på honom. Inte alla som skriver låtar till världsartister vid 19 år ålder. Han har nog både det ena och det andra innanför den där jättepannan!

Vi gick i allafall till Akademibokhandeln för att visa honom vår besvikelse, han skulle signera sin bok där. Men karln var så försenad och jag orkade inte vänta hungrig, så det blev inget. Tråkigt, för jag hade tänkt lägga ut lite krokar till dig, Frida.... :( har dock en annan sak du ska få! en mailadress, påminn mig!
Lisa stannade kvar och fick sin bok signerad av Sveriges största panna. Coolt. Jag ska läsa "Live to win!".

Jag gick hem till Mattis där det var 25-års party för Malin, galningen från Götet! Go´ast i stan!
Vi var 20 pers från skolan som käkade, drack hemmagjord glögg och lekte charader. Malin fick ett nytt charadspel från Designtorget och här har vi ett hett julklappstips till någon som gillar spel!!
Dom roligaste charad-meningarna jag nånsin lekt, hade inte kunnat komma på bättre själv. Skyhög underhållningsfaktor, skrattade åt allt och alla! (är ni ett stelt sällskap kan alkohol behövas...)
Mattis drog fram gitarren och spelade & sjöng lite för oss innan vi called it a night. Min klass är grym helt enkelt. Inga pinnar i rövarna här inte!

Idag är vi på UNT och jobbar med projektet. Hade en fantastisk idéutveckling imorse, mycket motiverande och får vi som vi vill kommer det hända saker i tidningen i januari. Hittills har vi inte jobbat med något av det redaktionella men nu vill vi hinna så mycket vi bara kan.

Åt lunch med Alnö-Annette idag. Vi var tonåringar när vi sågs sist känns det som. Eller vi var tillsammans med varsin basketspelare åtminstone. Mycket har hänt sen dess, bland annat har hon lärt sig franska och jag har lärt mig stava till dumpad. Vår svaghet för män över 1,85 i för stora kläder är dock oförändrad. Det här är alltså en tjej jag konkurrerar med, vi bor ju i en liten stad... ;)

Vintern är här, allt utom snön är på plats. Det känns som en evighet tills jag kan gå gatan fram i pumps utan att halka runt som bambi.... Men det är faktiskt väldigt mysigt också, mörkt ute och massa tända ljus inne. Jag gillar december och snart är det jul - det kommer bli en storartad sådan. LÄNGTAR!!!
Just ja, Gino är i Sverige - ring mig, kompis!!! Pronto!!!!

1 kommentar:

Frida sa...

Åååhhhh Chris ja ge mig!!! Mailadress :) Du är BÄST snart ses vi igen!
Frida
ps. jag är kanske tatuerad snrat!