måndag 28 december 2009

Happy B-day!


Frida gumman fyller 26 år idag, 
Hallå huuuuuuuuur bäst är inte hon då?!!?
fett bäst!
:)
I sommar är det 10 år sen jag hamnade på samma plan som henne, vi var pyttesmå då och landade i det stora landet i väst, i tjockisstaten Florida. Vi sprang runt i bikini, badade på fina stränder, åt donuts, kärade ner oss i allt som förknippades med USA och grät floder när vi åkte hem till Sverige.
Den sommaren visade sig vara starten på en oförglömlig resa!
Men vem kan tro att det nu gått 10 år!!!!!

Vi har hunnit med en hel del på den här tiden, bl.a delat fyra olika lägenheter i Los Angeles och pluggat på College. Vi hörde till undantagen där borta, straight A's i skolan och full fokus på att bli nåt istället för att skita i skolan och festa upp studielånet. 
Jag känner ingen som är så dedikerad som dig, Frida. Beundrar dig enormt för hur du kämpar!
Sommaren 2006 var den bästa någonsin, då gjorde vi det vi hade pratat om i 6 års tid - vi flyttade till USA tillsammans och lärde oss otroligt mycket, om oss själva inte minst. Jag kraschade ett kärleksförhållande då, men jag vann en vän för livet och det försöker jag tänka på istället!
Vi har tröstat varandra, peppat varandra och kommit varandra väldigt nära. Det är jag otroligt tacksam för, ingen annan är som Frida och ingen annan har delat det hon gjort med mig!

Jag, Katta och Frida på den gamla goda tiden :)
Ibland är det jobbigt att bli äldre, men jag vet att Frida längtar tills hon fyller 27 år och kan gå raka vägen in på GUESS :) Ett år kvar!!!
Du vet att jag skulle ge dig hela affären om jag bara kunde!
Tack för att du finns, hoppas du haft en bra födelsedag.
You complete me!

1 kommentar:

Frida sa...

Chris!!! Så underbart!!! Det här var den finaste presenten jag fick av alla i år :)