tisdag 22 december 2009

Mot ljusare tider!


Utsikten från fönstret på jobbet idag.
Mycket fint och stor skillnad mot kontoret i Uppsala :)

IDAG vände det - nu blir det lite ljusare för varje dag som går! 
Kanske kan du också tänka att det var en vändpunkt för något annat som varit tungt i ditt liv under hösten?! 
Ta vara på möjligheten att påverka hur ditt liv ser ut framåt, det finns alltid nånting du själv kan göra för att må lite bättre. 
Vad behövs för att du ska få en bra jul?

Var lite extra rädd om alla de som betyder något för dig!







Jag har inte varit ute många minuter idag eftersom det var så kallt. Måste nog be Freddie och Linnea sova här istället för hos henne för jag fryser om nätterna. Inatt blir det till att sova med dubbla täcken!

Jag, Fia och Tess åkte ut till Emelie ikväll, hon och Niklas har flyttat ihop i en jättefin, stor lägenhet  och just nu bor bara hon och Alice (hunden) där för Nicklas är militär i Afghanistan. Emelie är  verkligen duktig på att inreda snyggt och allt var så fint, bor man i lägenhet här har man det ju lite större än i Uppsala.. Helt sjukt om man börjar att jämföra priserna här uppe, fast jag har ju svårt att se mig själv flytta in i en lägenhet 100m från huset där jag växt upp. Men Alnö är bra fint annars och en sommarstuga skulle inte sitta fel där ute. Vem vet, här hemma verkar ju alla gamla kompisar bli gravida till höger och vänster så det kanske är något i vattnet!?
Tack tjejer för en jättemysig kväll! 

Efter jobbet idag tog jag med mig pappa till Team Sportia i stan. Det är bra att ha med min pappa i Sundsvall när man ska handla sånt som kostar. För det första känner han många som är bra att känna, i detta fall två mycket duktiga försäljare och för det andra så är han inte blyg för att pruta. Min pappa har prutat i hela mitt liv. Jag minns när jag var 12 och skulle få min första snowboard och han slänger ur sig nåt i stil med "hon måste ju ha nåt att bära den i också, ett sånt där fodral ingår väl i priset...". Bara en av många gånger då jag inte velat titta upp från marken. Mina fyra syskon kan intyga.
Nu för tiden utnyttjar jag ju pappa så han får pruta åt mig, jag är inte riktigt lika skicklig ännu. 

Idag var han med mig mest som stöd och expert. Jag skulle köpa längdskidor för första gången sen fötterna slutade växa! På den tiden var inte längdåkning en hel vetenskap som det är idag.
Jag hade inte räknat med att min pappa skulle förvandlas till jultomten där inne och ge mig både pjäxor och skidor :) Tusen tack, pappa! Det känns som en rolig investering och nu längtar jag ännu mer till fjällen när jag har både bräda och längdskidor. NÄR åker vi?

Om 2 månader ska jag stå på startlinjen i Oxberg och ha 3 härliga mil på skidor framför mig. DET blir nya årets första utmaning!
Snälla snö, ligg kvar i Uppsala nu! 

Om du ska handla sportutrustning i Sundsvall rekommenderar jag verkligen Team Sportia. på Storgatan. Jag har handlat mycket där i alla år pga pappa och deras service är ovanligt bra och de har två experter varav en heter Fredrik!

 

Inga kommentarer: