tisdag 8 december 2009

Å så var det lördagskvällen...

...som började hos Elin på Söder!

Vi käkade grönsaker, dipp,drack lite vin och skumpa och pratade gamla minnen. Kan inte minnas senaste gången vi fyra umgicks tillsammans så det var verkligen kul. Tack Elin!

Snyggare brud med en gipsad fot finns inte, finaste Tessan!

När klockan var ett på natten kom vi på att vi skulle dra en sväng till Gamla stan...mötte fem trevliga amerikaner i korvkön och då var kvällen räddad :)
En sväng till Skeppsbaren och sen vidare för gratis pasta på deras hotell (?). Men det fanns ingen pasta, bara svart äckligt kaffe och en massa skumma fransmän och tyskar. "Hotellet" liknade mer en Finlandsfärja eller studentkorridor och vi undrade ett tag vart vi var på väg...långt ner i nån källare... men de snälla oskyldiga amerikanerna tog med oss till "hytten" och där satt vi och skrattade till 7 på morgonen, så många roliga konversationer mitt i natten! Hade jag varit 6 år yngre hade jag nog blivit lite kär i dom här små charmtrollen ;) Äldre killar med sån här humor & självdistans sökes för dom växer inte på träd!!!
Och nu har vi ju garanterat sovplatser lite runt om i USA när vi vill. Perfa!

På söndagen drog Fia och Tess mötte killarna igen innan de skulle flyga hem till London där dom pluggar. Jag åkte hem till Johanna och Lars på en kaffe och uppdatering!
Mycket skoj i Stockholm nu för tiden, på lördag blir det ännu mer!

2 kommentarer:

carola sa...

WOOOOHOOOO...massa mer skoj i 08-land på lördag...can´t wait giiiirl =)

Puss

Fia sa...

Ja vad ska man säga.....vi kryddade visst till deras lilla resa..... Ooops!