måndag 7 december 2009

Mera fredag!


Nu för tiden är det hysteri under kontrollerade former när BSB står på scenen :) Tänk för 10 år sedan när tjejer svimmade en efter en på konserterna... Det är en viss charm med idolhysteri ändå och jag saknar popmusiken och sånna här konserter, det är inte samma sak längre. Det var en rolig tid när man var 15 år och hade väggarna tapetserade med affischer, lärde sig alla töntiga koreografier och spelade in allt som gick på MTV.
Det var tider det, härliga tonåren!
Fia och jag kunde inte sluta le i fredags, vi har så många roliga minnen från konserter!


Det obligatoriska konfettiregnet satte punkt för konserten och då drog vi på stan. Emma fixade lista så vi tog enkla vägen och smet in på Ambassadeur där även BSB hade sitt officiella afterparty. Detta betydde 90% brudar på stället så det var kanske inte den roligaste klubben att gå till, men vi hade ju roligt ändå, dansade loss på golvet, till och med Tess med sitt gips :)


Dimmigt och blingigt :)

Tess är lika med shots. Jag drog en av dom till höger, Tess och Fia delade på resten :)

Vi hade en liten taxiupplevelse också, en chaufför som trodde han var turistguide och körde oss runt halva stan. Alla sätt man kan tjäna pengar på är väl bra, men oss kunde han inte lura tack vare Emma. Därför blev det svarttaxi när vi skulle hem och den killen var en klippa i jämförelse! En pizzabagare som både hade humor och förståelse för tre trötta tjejer i storstan. Han förtjänade den dricks han fick till skillnad mot Taxi stockholm-snubben. Inte bara i LA som chaffisarna är under all kritik alltså.

Jag och Tess sov hos Fia och på lördagsmorgonen gick hon upp för att jobba och jag körde dans aerobics med Jossan på Hötorget, riktigt kul! Nu ska ni snart få hjälpa till att rösta fram henne som bästa instruktören :) Sen åt vi lunch i syfte att komma igång med idéutvecklingen av vårt lilla projekt. Kommer bli mycket spännande att se vad som kommer ur det framöver. Helt klart är det att vi har stor potential att uppfylla våra gemensamma affärsdrömmar.

På eftermiddagen var det äntligen dags för lite BRA basket! Det var evigheter sen jag såg en ligamatch som var lika underhållande som den i lördags.. 08 mot Kings! Domarna blåste fouls hela tiden och det brukar inte vara så kul att se men det gjorde inte så mycket för det var högt tempo, aggressivt spel, heta känslor och en jämn, spännande match! Slutade med seger för 08 efter förlängning. Frida, din gamla polare Massamba och hans bror var planens bästa och Wikner spelade en hel del med.

Skandal att de fått ta bort ena halvan av läktaren för att publiken sviker :(
Svensk basket skulle behöva lite rikare klubbar och anställa bättre marknadsförare!


Inga kommentarer: