torsdag 10 december 2009

Late night at school

Har nyss pratat en lång stund med Frida på Skype. Skype är bra att ha och Frida är bäst att ha!
Min soulmate på andra sidan pölen, hon bor ju där halva jag hör hemma. Så jag blir alltid så glad av att prata med henne och snart ses vi igen eftersom skönheten ska fira jul i Nykvarn. Bra beslut, svensk jul vs amerikansk 1-0.

Jag sitter på skolan och klockan är snart nio... eko eko... man kanske skulle passa på att busa lite..?!

Jag har annars haft en pissvecka så därför tänker jag inte fokusera så mycket på den. Den är snart slut och helgen kommer att bli jätterolig och bra. Imorgon har vi Julfest med teamet och jag tar med mig en stilig date! Det ska bli kul att träffa alla sambos, kombos, äkta halvor och annat som kommer vara på plats när Team 14 firar att vi gått ett år tillsammans. Ett väldigt intensivt och roligt år måste jag säga, det började tungt men slutar lätt och lovande inför nästa år.
Jag tycker verkligen synd om de som aldrig fått uppleva fördelarna med att plugga efter gymnasiet. Alla gör ju som man vill och att plugga passar kanske inte alla. Och visst, jag tjänar mer pengar om jag jobbar från 19 års ålder, men vad gör jag för dom då? Och om man ändå inte jobbar med det man verkligen vill, whats the point? våga ta steget och utbilda dig om du inte redan sitter på drömjobbet- jag lovar att det är värt det när ni hittar rätt och hittar man inte rätt 1a, 2a eller 8e gången (som mig) så ska man ändå vara nöjd att man vågade i slutändan. Man kan ju jobba och plugga samtidigt så det ena utesluter ju inte det andra. Alla personer som jag kallar vänner idag tack vare att vi pluggat tillsammans är värda långt mycket mer än skulden till csn....♥ för att inte tala om allt jag varit med om! Hur ska jag ens kunna sluta plugga är frågan? Det finns ju så mycket jag vill lära mig och så många roliga kurser. Fast när drömjobbet står på spel kommer jag nog välja det :)

Luciatåg ska jag se imorgon också, hoppas det bjuds på lussebullar och glögg på UNT!
På måndag kommer Lotta & Mary hem från Thailand, ser ut som det är ganska soligt där nere,..man kanske skulle ta och dra dit en sväng? :) Om inte snön kommer till Uppsala efter jul kommer jag  kanske med ett Thai-förslag!!


Gamla bilderna från Koh Samui lockar ju en del...

...tror jag skulle kunna komma på en hel del bra affärsidéer i den här positionen just nu :)

2 kommentarer:

Frida sa...

Senaste veckan var väl inte heeeeeelt hemsk, va? ;)

carola sa...

Åååå jag är på ett Thaiförslag ;)
Kramar tills imorrn!