fredag 16 maj 2008

Ett gott skratt förlänger livet?

Sovmorgon idag men jag klev upp 8 för att hinna med lite saker här hemma innan jobbet. Plockade även fram en klänning som jag ska ha ikväll. Alla tillfällen att klä upp sig ska tas vara på och ikväll är det jobbfest och då tycker jag man får vara lite fin. Lite mer "fin" än vad man normalt är på fest kanske ;-) Ska inte chocka mina kollegor med nån Hollywood-klädsel, hehe! Då vet jag att lillebror kommer skämmas ögonen ur sig och det vill jag ju inte. TACK TACK TACK Jossan och Elin för en riktigt kul kväll, detta borde vi göra oftare! Gårdagens utgång summerar jag med ett ord: SKRATT!! Det började på förfesten med nåt spel som Elin hade där man skulle putta små ringar in på en spelplan...haha...vi fattade aldrig riktigt hur det funkade och jag tror inte vi hade ett rätt. Men kul var det när Elin blev lite mer och mer frustrerad =) Jag vet inte vad vi skrattade åt sen när vi var ute men en hel del var det och man behöver verkligen inte dricka en massa för att ha roligt ute (okej ibland kanske man måste det men inte när man är med Elin och Jossan!). Vi röjde på dansgolvet och snackade med en hel massa sköna människor även om jag försökte spara min röst som inte är så fin. När Stocken stängde stod vi utanför i en evighet och pratade med människor som jag aldrig förut sett. Skoj! Synd bara att istiden kommit tillbaka och jag frös halvt ihjäl. Trots att jag var sjukt trött när jag vaknade var det värt det, sen får vi se om jag håller med om det ikväll när det är fest igen...

1 kommentar:

Josefin sa...

Åh TACK SJÄLV BÄSTA DU!!! Var grymt roligt! Hahaha, sitter här med ett leende på läpparna efter att ha läst ditt inlägg. =)

Stor guldstjärna till dig för att du orkar hitta på så mkt grejer fast du jobbar heltid, du är en mästare på det vännen!

*Kastar lite pengar tillbaka, lite här och lite där, lite upp och lite ner*

:) Ha det underbart roligt ikväll nu, ska tänka på dig när jag sitter på jobbet =) Ring gärna och berätta hur roligt ni har det för mig och Lukas. PUSS Å KRAM!!!