torsdag 22 maj 2008

Vårruset avklarat!


Såhär snygga var jag, Maria och hennes två kompisar när vi sprang ikväll. Jag kände mig lite som en förrädare mot mitt jobb som inte sprang för dom men jag hade i allafall rätt färger på mig =)

Vi fick en helt underbar kväll, solen sken och det var 15 grader varmt. Massa brudar som samlats för att springa och Peter Siepen var där och värmde upp. Jag la även märke till de fyra brandmän som var där av någon anledning...i full mundering och jag måste ju säga som min kära vän Frida att uniform är hett =) Tre av fyra får mer än godkänt betyg och det var inte svårt att få energi till att springa sen!
Jag sprang på 28.45 och det är ju helt godkänt med tanke på att jag inte tränat löpning alls. Dessutom var det trängsel så några minuter försvann ju där...

Efter loppet fick vi massa mat och gott i en picknick påse så vi satte oss ner och mumsade lite. Sen åkte jag hem och har nu hunnit tvätta och plocka lite. Imorrn kommer min Fia hit och det ska bli så himla kul, älskar när saker bara blir bokade med kort varsel så man slipper längta så länge =) Vi behöver varandra nu och hon kommer garanterat pigga upp mig och få mig på bättre tankar!
Imorrn kväll blir det en god middag och film hos Andreas och på lördag ställer Lotta till med lite fest. Bara jag slipper se h e l a schlager EM så är jag glad =)

Godnatt!

Inga kommentarer: