lördag 3 november 2007

HAHA, Vi är inte turister längre

Frida och Marcus

Vi körde guys vs. girls

Jag trivs!!!!!

Jag & Katta åt goda grillspett med räkor och kött

Igår kväll åkte vi in till Hollywood för att bowla på "Lucky Strike", ett fint ställe mitt på Walk of Fame där man måste vara 21 (=bra) och där man får dricka drinkar medan man bowlar (jag drack iofs bara vatten men ändå!).
Då slog det mig och Frida att vi åker till Hollywood nu för tiden av bara farten.. det är vardag nu. Inte för att vi är där varje dag, men det är så roligt att se alla turister där och inse att man själv faktiskt BOR här. Fridas Marcus tycker dock vi är lite störda som fortfarande blir exhalterade över att vandra runt på Hollywood Blvd, men det är helt enkelt nåt extra för oss. Hur mycket hade man inte hört talas om Hollywood innan man åkte hit..? Och nu säger man "ska vi dra in till Hollywood och bowla?" som att det är lika med att dra på Bowlaget i Uppsala eller bowlinghallen i Sundsvalll...!
Jag tycker bara det är lite fascinerande hur snabbt man vänjer sig och hur snabbt saker blir en vana. Jag ser palmer varje dag, det kommer jag dock ALDRIG att vänja mig vid eller tycka är vardag för det är ren LYX för lilla mig! =)



1 kommentar:

Josefin sa...

åååå ni är så bruna å fräsha