onsdag 7 november 2007

Up North, ey!


Ses om några timmar Eddie!

Hej hopp!
Om en timme skjutsar Gino mig till flygplatsen och där ska jag sitta en stund innan planet till Vancouver lyfter. Det tar bara tre timmar att flyga och jag slipper mellanlanda (lycka!), så jag ser framemot en mycket bekväm och smidig flygning. Lätt som en plätt för en som är van att flyga över hela Atlanten och inte vara framme på åtminstone 15 timmar.
Det känns nästan som att jag ska på nån slags affärsresa..jag har bara en väska, jag är framme snabbt och jag ska bara vara borta över helgen. Fast det är klart, jag tjänar ju inga pengar under denna resa, så då räknas det väl inte som en affärsresa?! ;-) Men nästan!

Jag och Eddie ska väl hänga på hans skola lite, jag ska kolla på hans träning och två hemma matcher (kul!!!) och vi ska äta gott, prata och mysa massor! Tyvärr kunde inte Lynne komma från Edmonton, hon skulle sett en match med mig, men kanske träffar jag henne efter jul, hoppas det. Helgen ska trots allt koncentreras på min älskling!

Nästa gång jag skriver är jag i Kanada, weehoo! Jag är så nyfiken på hur det ser ut där...jag vet att dom säger "ey" efter nästan varje mening =) Istället för "right" som de säger här i L.A.!

Inga kommentarer: