söndag 14 december 2008

3e Advent!

Inatt sov jag som en stock, tydligen hade Martin kastat sten på mitt fönster vid 4 imorse men inte hörde jag det.. sen kom Cecilia hem klockan 6 och började stöka runt men jag var helt klubbad. Lustigt med tanke på att jag alltid vaknar av minsta lilla ljud och inte hade jag druckit alkohol heller. Skönt att sova en hel natt i allafall och återigen vakna vid 8 och vara pigg! Mötte upp Johanna och Maria på stan och sen hämtade vi Lotta & Billy och gick en långpromenad. Det var väl inte det roligaste vädret men det var skönt och inget regn i allafall. Innan vi gick hem handlade vi frukost i form av risgrynsgröt och massa annat gott. Sedan värmde vi på brödet som jag bakade igår och det blev en hel frukostbuffé innan vi var klara! Hur gott och trevligt som helst att sitta och äta i lugn och ro till tonerna av Peter Jöbacks julskiva... (Halleluja moment kan man säga...haha)
Efter Lotta gick jag till My för nästa fikastund =) Myspys med henne och lilla kattungen som hon och Patric nyligen skaffat. Kan man vara sötare än såhär?
Hon låg och myste brevid oss medans vi tittade på My's bilder från L.A. Snacka om att jag längtar tillbaka när jag ser hur härligt det är där borta (hemma)... blir ju galen ibland!!!
Nu håller jag på att tvätta och packa ihop... eller jag tänker mest ut HUR jag ska packa för jag har inga kartonger ännu... I veckan blir det mycket att fixa och jag hoppas jag ska hinna med allt och även hinna behålla julstämningen! På lördag får jag ntligen åka hem till mamma igen! *LÄNGTAR*

1 kommentar:

Anonym sa...

Gud vad du håller på och julmyser och fikar. Ser väldigt mysigt ut och BRA och applåder till din läsarkväll i fredags!! Mycket stolt :)

Du behöver inte oroa dig för julkänslan för här uppe är det mycket snö!! Tjoho! Det är vitt och fint överallt =) Jag hoppas verkligen det håller sig kvar bara i resten av månaden.

Hoppas vi hinner ses något i jul men det är väl utgång Juldagen??

Kram kram från vintriga Sundsvall