fredag 12 december 2008

Jul, jul strålande jul...regniga jul...

Fyrisån såg såhär busig ut imorse kl.7 när jag gick till jobbet. Det regnade och var väl 2 grader och kolsvart. Om man nu ska påverkas av vädret så hade jag lust att vända om och krypa ner i sängen igen. Men jag är ju snarare så att jag älskar sol och värme men när det är sånt här skitväder försöker jag bara stänga av och inte fokusera på det. I Sundsvall är det i allafall ljuvlig vinter med MASSA snö och minusgrader. Jag längtar hem så himla mycket nu!
I Uppsala är det i allafall väldigt fint med all belysning och sen många fina skyltningar i butikerna...
...till exempel "Trolltyg" som har färgtema i sina fönster. Det här ser snyggt ut tycker jag!
Helt plötsligt när jag sitter och jobbar dyker ett Luciatåg upp... jag lyckades inte fånga det bättre på bild än såhär men det var våra personliga bankmän som visar att de har humor och ville sprida glädje i mörkret. Lucian var inte tjej kan jag ju avslöja =) Dom sjöng och bjöd på pepparkakor och jag undrar bara vad kunderna tänkte när dom hörde allt, haha!
Efter jobbet regnade det ännu mera och jag var dyngsur när jag kom hem. Som tur var ringde Martin och drog med mig till gymmet en kort sväng. Jag var ganska trött men fick lite gjort i allafall. Sen var det bara att ta en regnig promenad hem igen. BURR!!! Nu är jag hemma och har precis ätit middag. Funderar nu på om jag ska se en film, läsa min bok eller pyssla lite med julklappar... Ska börja med att tända alla ljus jag har i mitt rum och sätta på lite julmusik tror jag!

Inga kommentarer: