lördag 12 september 2009

En Spontan Fredag!

Ibland uppskattar man sina vänner liiite mer än vanligt och igår var verkligen en sån dag. Vad skulle jag göra utan min underbara Uppsalafamilj? Lotta och Andreas frågade om jag ville med på en AW efter skolan och jag hade ju tänkt träna men för en gångs skull tänkte jag att jag skulle vara lite spontan :) Mötte upp dom på BUDDY's som för övrigt har Uppsalas trevligaste och mest servicevänliga personal, proffsigt! Det vore ett perfekt ställe att ha t.ex en nyårsfest på tänkte jag. Lite som stället i "The Holiday"-filmen där inne. Patric och Jacke från klassen hängde också på och vi satt och surrade. Sen gick vi och handlade massa mat och drog hem till Lotta...
Det finns alltid anledning att fira på fredagar, så Andreas bjöd på ett glas skumpa innan maten. Per och Kristoffer kom också och jag fick en liten avhyvling för att jag dubbeldippade - jag menar ju att vi är familj och då får man dubbeldippa medan Kristoffer menar att i familjer har man regler :) haha En inte helt ovanlig syn när vi lagar mat tillsammans... Per ligger på soffan med Billy!
Maten blev fantastiskt god, helstekt fläskfilé i ugn tillsammans med bacon, kantareller, creme f, lök och gorgonzola ost. MUMS! Sen slängde jag ihop en LC-blåbärspaj till dessert som var helt ok, lite sur kanske...
Vi satt och lyssnade på bra musik, bl.a Bruce Springsteen och Per berättade när han sjungit en låt tillsammans med min storebror på nån förfest :) kan ju tänka mig! Lotta blandade drinkar till dom andra och Per fyllde på med romen och lobbade för en spontan utgång...Lotta och Andreas är ju sällan sen att haka på, det är jag som är den tråkiga. Men jag är ju så trött på krogen i Uppsala.. Nu har det öppnat ett nytt ställe i stan, som dom döpt till KALAS. Säkert ett kalasställe. Verkligen.
Magnus dök upp lite senare och gick ut med dom andra. Jag och Kristoffer tog sällskap hem då, han har köpt lägenhet 2 min från mig som han flyttar in i nästa helg, Lovisa kommer väl också att bo där så då blir det ännu ett ställe att hänga på :)
Idag är jag hundvakt åt den här lilla sötnosen, vi ska gå promenader och vara här hemma, har en del att läsa...

Inga kommentarer: