torsdag 17 september 2009

Mycket skoj!

GRATTIS på födelsedagen Johanna "mormor" :) För tre år sen efter en sommar i USA hörde jag talas om en tjej på jobbet som letade nån att träna med...och hon hörde talas om mig! Jobbet förde oss samman och det är jag så himla glad för :) Johanna, du är världens härligaste människa. Och hennes sambo Lars minst likaså :) Vi är lika på dom mest komiska sätten - vi är båda väldigt "praktiska" och inte direkt så "tjejiga" eller flashiga med våra Adidasjackor, sneakers och fleecetröjor... Vi diggar äventyr, USA, skidåkning, naturen, långa promenader, latte, god mat, gott vin, after ski, stranden, O'leary's i Gamla Stan, eller varför inte en helkväll på dansgolvet.... som den här ovan när vi måste ha förväxlat Markolioo med nån världsartist för vi skulle tydligen stå PÅ scenen, haha! Eller den här nere från förra hösten när Johanna minst sagt gick ALL IN...tror hon visste att Zlatan & co: var på samma ställe och ville försöka impa lite, fast den blev det inte så mycket mer....:
En något för blöt kväll i Stockholm!
Nu börjar hösten komma. Solen skiner fortfarande men det är iskallt på morgonen. Därför bokade Anderas in den sista lunchen utomhus för i år, tillsammans med mig och Mackan. Vi satt vid ån och njöt en god sallad och pratade...om livet :)
Har varit på UNT hela dagen där det firades med pompa och ståt flera gånger om. De är nämligen nominerad i flera kategorier i nån stor tävling, mycket prestige inom mediavärlden och det är kul att det händer så mycket. Det bjöds på tårta och tal...
Efter UNT var det Kost och Hälsa-föreläsning som var lite halvseg idag, vi snackade energiomsättning och hur man kan mäta sin förbränning mm. Sen bjöds det på frukt och godis, lustig kombo måste jag säga. Alla ska vara nöjda, eller vadå? Jag, My och Emma gick hem till My efteråt och kollade på Idol och fikade...My bakar den GODASTE cookie:n i världen så den fick vi smaka på, TACK TACK! Nu försöker jag ladda för ny tidningsutdelning imorgon 06:30. Zzzz... Det kommer vara stört kallt och jag fryser bara jag tänker på det...man är ju inte direkt född varmblodig tyvärr. Det blir en lång dag imorrn igen, UNT och sen en snabb AW på Flurran som nyöppnar (gratis mat) och sen bankjobb hela kvällen. Får hoppas jag pallar att ladda för danskonventet jag blev inbjuden till på lördag i Stockholm. Tack snälla Sara, det kommer bli grymt! Längesen jag fick dansa en hel dag, ler bara jag tänker på det! Sen är det inflyttningsfest hos Johanna och Lars på kvällen, ska också bli jättekul och jag SKA orka. Energi har jag ju så det räcker och blir över, det är bara det där med sömn som får lida denna vecka. WORK HARD to PLAY HARD! Natti natti mina solstrålar!!

1 kommentar:

Märy the houseowner sa...

Ha en underbar helg, tjejen!
Känner att det är dags för en promenad när du kommer hem nästa gång? Eller en kopp te hos oss kanske? Bara snacka massa skit :)

Jag håller fortfarande tummarna för att pengar och tid ska räcka till Halloween i oktober!

Är det Lidingöloppet om 2 helger? Öva på att jogga i lite uppförs- och utförsbackar vettja (det är terräng serru).

Puss o kram från NOrrland :)