torsdag 10 september 2009

Gino till LA!

Idag åker Gino tillbaka till L.A. Känns ju som han nyss kom hem, tiden flyger ju fram! Det känns lite jobbigt...dels för att han inte kommer vara på samma tid som mig så vi kan prata när som helst... men också för att jag är så avis :) Men mest är jag ju SÅ glad för hans skull, jag hoppas han tar sig vidare till New York sen efter jul - det som var hans plan från början! Idag ska jag tänka på alla gånger vi satt och drack grönt te tillsammans, Gino är övertygad att om man dricker grönt te blir man inte sjuk. :) Här var vi på Habibi café vid UCLA... Frida var inte så stormförtjust den kvällen minns jag, haha! Hoppas vi ses snart =)
Jag, Jack och Gino spelade basket i Playa Vista och utklassade allt motstånd. Haha! Jag med mina tre barn på Barney's =) Favoritbaren på 3rd street med grym mat och NBA, NHL och NFL på tv varje kväll... Frida vilka roliga minne jag har härifrån, sommaren 2006 var vi kanske lite lurade tro? haha...
Igår jobbade jag på banken till sent så det var en lång dag. Idag är det UNT och sen kurs ikväll, ser fram emot det!

1 kommentar:

Johanna Wiström sa...

hej! Jag ska oxå bara köra i 4 veckor för att se hur det funkar, jag skulle inte kunna leva såhär hela tiden. Potatis is the shit liksom ;o) Jag kommer köra detta till 2 oktober för då ska vi ner en helg på NHL i sthlm o då vill jag kunna äta hotellfrukost o middagarna "på riktigt".

Äter mest sallader och tacos funkar ju, men utan bröd. Har gjort egna soppar osv.

Jasså, syster har inte råd? Men vad har hon råd med då? Jag e ju förhandlingsbar ;) ;) ;)

kram o lycka till med LCHF